Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van Sportcentrum van Houdt. Klik op de onderstaande kopjes om door te springen naar een artikel van je keuze.

- Sportcentrum van Houdt winnaar Leiderdorpse ondernemersprijs
- The Kinesica Method: Seminar


Sportcentrum van Houdt winnaar Leiderdorpse ondernemersprijs


Lieve mensen,

We hebben met elkaar de vakjury prijs gewonnen voor de beste Leiderdorpse onderneming.
Deze overwinning kwam als een verrassing, fantastisch. En ook het juryrapport spreekt lovende woorden over ons. Deze kunnen jullie nalezen in het Sportcentrum.
Het was een geweldig goed georganiseerde avond compleet met humoristische sketches. Alle 5 genomineerde ondernemingen werden in het zonnetje gezet.

De prijs is voor ons allemaal. In 1966 opgericht met enorme passie, door mijn lieve vader Theo met ondersteuning van mijn lieve moeder Henny. Ook iedereen die ooit bij ons gesport of gewerkt heeft bedankt! We zijn met elkaar Sportcentrum van Houdt. Alle sporters en teamleden; Bianca, Tanja, Thea, Ria, Kimberley, Robin, Kay, Ilse, Manon, Arno, Gerben, Tiny en Inge bedankt! Mede dankzij jullie fantastische inzet is deze prijs bij ons terecht gekomen. Ook Jos, Martin, angelque en Saida, die ons nog steeds ondersteunen. Chapeau!

Ook Kirsten, van dansschool De rode sneakers, willen wij nogmaals van harte feliciteren met de publieksprijs. Wij danken iedereen die gestemd heeft op ons, want door jullie stem eindigden wij op de tweede plaats in deze categorie. Fantastisch ! Kortom het was een top avond.

Warme groet, Marion, Amy en Roger

The Kinesica Method: Seminar


Kinesica: bewegen met het gemak van een kind, maar met de kracht en precisie van een volwassene.

Beweginswetenschappers en martial artists Jan Bloem en Xander Barel hebben deze boeiende en toegankelijke trainingsmethode bedacht, om iedereen de mogelijkheid te bieden beter te (leren) bewegen. In een serie van speelse maar uitdagende oefeningen, alleen of met een partner, ga je onder begeleiding van Xander op onderzoek uit.

In het filmpje hiernaast zie je een impressie van het soort bewegingen dat we zullen doen. Ook zijn er een aantal voorbeeldlessen beschikbaar op: deze link.

Schrijf je dus snel in en ervaar het zelf! Het seminar is op zaterdag 3 februari van 15:00-18:30 uur. De kosten voor de hele middag zijn 30 euro per persoon. Je kunt je per mail inschrijven via: aikidojoleiderdorp@gmail.com

Heb je nog vragen? Bel Esther: 06 2877505